Perjantai-biisi: Chelsea Dagger

The Fratellisin Chelsea Dagger -hitti vuodelta 2006 on yksi niistä kappaleista, jotka aina toisinaan ilmestyvät ja jumittuvat päähän soimaan. Eräänlainen indierokin korvamato siis.

Eipä tuo sinänsä haittaa, onhan kappaleessa mukava noste, joka mielestäni pääsee oikeuksiinsa nimenomaan näin perjantaina. La laa la la laa la la… Itse asiassa minulle tämä tällainen kunnon lädihoilotuksin varustettu rokki menee täysin bilemusiikista. En siis pistäisi pahakseni jos joskus pääsisin riekkumaan tanssilattialle tämän tahtiin.

Glasgow’laisen The Fratellisin valinnan tämän perjantain tunnelmanluojaksi sinetöi muuten tieto siitä, että yhtye julkaisee uuden albumin lokakuussa – viiden vuoden tauon jälkeen. Kyseessähän ei ollut mikään levytystauko, vaan yhtye ymmärtääkseni ihan tosissaan lopetti uransa kahden levyn jälkeen. Itselleni yhtye ei ole koskaan ollut hirvittävän tuttu tai tärkeä, vaan ennemminkin sellainen hyväntuulinen ja harmiton tuttava, jonka kanssa voi vähän jutustella, kun vastaan tulee.

Hyvää perantaita!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s