Koira, tuo ihmisen paras ystävä – omat koiravideosuosikit

27.7.2013. Siitä on nyt puolisen vuotta, kun meidän englanninspringerspanieli Thelma elikkäs Telmeri kuoli. Yli 14 vuotta kestänyt ystävyys oli kyllä sen moinen, että jos nyt tekisin laulun, tekisin sen Thelmasta. Käsittämättömästä lojaaliudesta ja pyyteettömästä rakkaudesta. Tai ainakin täyttäisin videon koiraystävillä! Olkoon tämä vanhassa I’mhappytobeheretonight-blogissa reilu pari vuotta sitten kaukorakkauden aiheuttamassa ikävässä julkaistu teksti tällä kertaa omistettu kaikille uskollisille nelijalkaisille. Koska jokainen koiraystävä on musiikkivideotähteyden arvoinen!

Thelma, you shine like a star, if only you ever knew, you’re very uncool, but forever wonderful.

Teksti julkaistu täällä 13.1.2011:

Tässä postauksessa ei nyt ole paljoakaan järkeä, pistetään ikävän piikkiin: Thelma, olet parhain, hirvittävä ikävä! Onneksi ei tarvitse olla ihan koiratonna, vaikka se oma paras ystävä tassutteleekin matkojen päässä. Siispä, musiikkivideoiden koiraystäväsuosikit:

(Hah, jos tämä Sugarplum Fairyn koiravideo tuntuu liian kesyltä, biisistä on myös astetta tyylikkäämpi susiversio. Tuosta versiosta löytyy myös ne alun ja lopun kuumottavat Oasis-kitarat.)

Jos Lily Allenin 22 kertoo minusta, niin tämä The Crashin Star kertoo kyllä just meidän Thelmasta, maailman hölmöimmästä koirasta, jonka uncoolius menee niin pitkälle, että on jo coolia.

2 kommenttia artikkeliin ”Koira, tuo ihmisen paras ystävä – omat koiravideosuosikit

    • Oh, hirmuisen aukon kyllä jättävät tuollaiset koirakumppanit. Mutta hei, kiitos aivan hirmuisesti, tuo Real Estaten kappale on todellakin herttainen! Ja mikä mainio tassuttelija, ai että! Uusia tuttavuuksia mulle, sekä kappale että videon päätähti. Ja mainioita veijareita tuossa toisessakin. Hauska idea :D

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s