Viisi kertaa Blur

Jaoin viime viikon lopulla muutaman suosikkini Blurin ei-singlekappaleista. Tässä vielä näin keikka-aamun kunniaksi se tunnetumpien ja soitetumpien kappaleiden parhaimmisto, siis minun mielestä. Oho, melko herkkä joukko!

For Tomorrow – Minulle tämä – ja muu Modern Life Is Rubbish – on aika lailla yhtä kuin Blur ja yhtä kuin brittipop. Upea levy ja yksi upeimmista kappaleista ikinä.

End of a Century – Toinen aikakausianthem. Parklife-albumin tähtihetki.

Beetlebum

Chemical World – yksi todistus lisää Modern Life Is Rubbishin voimasta.

To The End

Vaikka itselle tärkeitä ja muuten mahtavia kappaleita on enemmänkin, on tällaiset erityismerkitykselliset loppujen lopuksi aika helppo nimetä. Voihan toki olla, että esimerkiksi tämän illan keikan jälkeen top 5 muuttuu.

4 kommenttia artikkeliin ”Viisi kertaa Blur

    • Kiitos, Pekka! Keikka oli hieno, todellakin! Ja nyt on mullakin vuoden 2003 kolmihenkisen Blurin keikan lisäksi omat Blur-muistot ihan Grahamin kanssa! Ei ehkä niin kultaiset kuin sinun, mutta todella hohtavat kyllä ;)

  1. Niin, eilen kuulimme lähes nuo kaikki <3 Mitäs pidit keikasta? Minä en tule putoamaan maan pinnalle ainakaan pariin päivään. T. Soittolistaa kommentoinut Nimetön

    • No eipä oikein voi muuta sanoa, kuin vau. Tykkäsin todella paljon. Yhtye oli selvästi nähnyt vaivaa homman eteen, eikä vain heitellyt vähän sinne päin. Musiikillisesti todella, siis todella tiukka! Hienoja biisivalintoja, sopivasti jotain yllättävääkin (Caramel). Mainiota minusta se, että pari kappaletta, jotka eivät ole ennen olleet suosikkeja, tekivät vaikutuksen. Nämä tällaiset kokemukset on elämää parhaimmillaan. Juuh, huomenna ajattelin palailla todellisuteen ;)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s