Vähän epätavallisempi Blur-lista

Viikko Provinssiin ja Blurin keikkaan! Lähtölaskennan kunniaksi ja valmistelujen tueksi kokosin Spotify-listan – vähän jännittävämmän sellaisen. Halusin nimittäin seikkailla sen tavanomaisimman ulkopuolella jättämällä listalta pois kaikki hitit ja singlejen a-puolet (paitsi uusimman ja ehkä tuntemattomimman Under the Westwayn). Vaikka vähän kyllä  sattui tehdä Blur-lista, jolta ei löydy For Tommorrow’ta… Halusin myös pitää listan maltillisen kokoisena, joten moni suosikki jäi odottelemaan vuoroaan. Listalle päätyi lopulta 13 itselle tärkeää tai muuten mieluisaa kappaletta.

Se, onko tällä listalla mitään tekemistä ensi perjantain keikan kanssa, onkin sitten toinen juttu. Veikkaan, että livesetistä löytyy listan kappaleista maksimissa kaksi, tyyliin Trimm Trabb ja Under the Westway. Löytyykö tällaisesta singlelistan ulkopuolisesta kokoonpanosta sinun suosikkeja?

4 kommenttia artikkeliin ”Vähän epätavallisempi Blur-lista

 1. Oijoi, vielä yksi pitkä viikko duunia ja sitten pääsee hyppäämään Seinäjoen junaan.Tällaista unohdettujen helmien listaa kuuntelemalla pääsee kaikista tehokkaimmin virittäytymään ihanteelliseen (kesä)festarifiilikseen… Enpä mäkään usko, että noi biisit soi keikalla. Eiköhän siellä soi yhtyeen tunnetumpi tuotanto.

  • :D Kiitos kommentista! ja kyllhän ne hititkin tietty kelpaa! Mutta juuri siihen virittelyyn minutstakin tällainen laaja-alaisempi seilailu soppii! Hyvää festaria sulle!

 2. Blurin intensiivisemmästä kuuntelusta itsellä melko pitkä aika, mutta sitäkin mukavampi huomata, että hyviä albumiraitoja palautellessa mieleen toimii kyllä edelleen oikein hyvin. Listalle voisi mun puolesta lisätä vaikka nämä: Sing, Coping, Tracy Jacks, London Loves, Yuko and Hiro, Country Sad Ballad Man, Battle.

  • Yhtyeen tuotanto on kyllä aikamoinen. Tai no, sanotaanko että alkupään tuotanto. Minun korvissa huteja tulee sitten Great Escapen jälkeen vähän liikaa. Mutta tuokinhan on makukysymys, että millaisesta Blurista kukin tykkää. Mutta niinpä nuo sinunkin lisäykset näyttävät melko alkutuotantopainoisilta…

   Sing tuntuu muuten olevan monelle mielusia kappale. Onhan se nätti, ja toimii etenkin LP:llä, ekan puolen päättäjänä todella kauniisti. Tracy Jacks oli aluksi minunkin listalla tuomassa vähän pirteyttä, mutta jätin kuitenki pois ettei homma paisuisi liian pitkäksi. Ai että onhan noita hyviä. Coping on hauska valinta, sitä laulua en itse ole vielä ”keksinyt”, vaikka Modern Life se oma Blur-levy onkin.

   Oletko muuten menossa keikalle?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s