4 kommenttia artikkeliin ”Birthday boy

  1. Vois vaikka tässä kysyä, että oletko sattunut ikinä kuulemaan Noelin kaverin Digsyn musaa? Kyseinen heppuhan on tuttu, jos ei muusta, niin Oasiksen sanoituksista. Tuli vaan ainakin itse aikoinaan missattua täysin, että Digsyn yhtye Smaller oli yllättävän suosittu saarilla, ja sillä oli muutama ihan listasijoituksia kerännyt sinkku sekä ainoaksi jäänyt albumi Badly Badly. Muihin kaverin bändeihin en voi väittää tutustuneeni, mutta ainakin Smaller kannattaa kyllä tsekata vaikka tilastonikkareille tiedoksi -asenteella. Tai siis paremminkin niin, että jos ysäri-brittipoppi ylipäänsä ja etenkin sen Noel-rokimpi laita yhtään kiinnostaa, niin ihan varmasti löytyy tarttumapintaa paljonkin. Mainitun debyyttialbumin lisäksi myös EP:t ovat ajan hengen mukaisesti täyttä tavaraa.

    • ”Your shit jokes remind me of Digsy’s” :D Musiikillisesti mies on kyllä vieras, täytyy myöntää. Mutta hei, vau, Badly Badly löytyy spotifysta!

  2. Oikeasti minusta vähän kummallista, että Smallerista näkee harvoin edes sivuhuomautuksia brittipopista puhuttaessa, kun kerran kaiken maailman theseanimalmenit ja kumppanit kumminkin silloin tällöin jaksetaan mainita. Nimittäin on se vaan aika mainio albumi, ei mahda mitään. Noelkin muuten vierailee ainakin Is-kappaleella

    • Niin, itsekään en tosiaan ole yhtyeeseen suuremmin törmännyt, vaikka kaiken maailman arkistomateriaalia ja kirjallisuutta olen kaivellut… Ehkä se vain johtuu siitä, että yhtyeitä oli silloin todella paljon. En tiedä. Mutta todellakin, on sitä kurjemmatkin yhtyeet saaneet kunniaa brittipopyhtyeenä. Mitä näitä nyt on Salad, Bis… oivoi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s