You gotta make it happen

oasiscig

Viikonloppu on tehnyt tehtävänsä: olo on levännyt ja inspiroitunut. Visioit oman elämän suunnasta, niistä itseä eniten kutkuttavista jutuista ja toiveista, näkyvät kirkkaina ja maukkaina.

Ihmeellisintä tässä on se, etten ole viikonlopun aikan tehnyt juuri muuta kuin maannut sängyllä ja vähän hölkkäillyt. Niin ja kuunnellut musiikkia. Levykaupalla.

Silti olo on kuin olisin rocklyriikoiden sijaan lukenut, en yhden, vaan kaksi self help -opasta.

Tässä sängyllä musiikin tahtiin makoillssani tajusin muun muassa sen, että minussa on kaikki se tieto ja taito, jota tarvin ollakseni onnellinen. Minun ei tarvitse odottaa mitään, löytää mitään, ei edes etsiä mitään, kunhan vain alan elää sitä elämää, jota onnellinen minä eläisi. Just nyt. Kyllä Alexa Chung -tukka nyt, eikä vasta mallinmitoissa (eli ei ikinä, niinpä). Ei cigarettes & alcohol, kyllä verkkatakkeja, ysärifarkkuja ja kameran linssin kohdistamista ihaniin yksityiskohtiin.

Kitaran näppäilyä – tai minkä tahansa muun! – vaikka taitoa ei olisi nimeksikään.

Paljon loistavaa rakkautta – let me be the one, that shines with you. Eniten isoja missioita ja itsevarmuutta. ”I wanna be The Man.” Tai The Miia, paras versio itsestäni. Rokkitähti omalla tavallani.

”I take it fucking serious, my role. I’m a fucking rock star, and you better fucking look like one or fuck off.

Kuunnelkaa itseänne ja idoleitanne. Miiam Gallagher kuittaa.

2 kommenttia artikkeliin ”You gotta make it happen

  1. Niin totta, rocklyriikoissa piilee uskoakseni rutosti enemmän viisautta ja elämää ja elämänviisautta kuin kaiken maailman konsulttien oppaissa. Kaikkien kannattaisi kuunnella enemmän levyjä. Tai musiikkia, ei sen välttämättä levyltä tarvitse tulla. Kasettikin kelpaa.

    • <3 Näin. Olen myös huomannu, että ne äkkiseltään yksinkertaisilta ja kliseisiltäkin tuntuvat lyriikat voivat toimia, jos tulevat oikeasta suusta ja oikeiden melodioiden säestämänä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s