Don’t forget who you are

I’ll shine so hard, I’ll stand up high
These foolish ways, I know my place
My time is now, my time is now.

Kehuskelin jokin aika sitten blogin Facebook-sivulla Miles Kanen uutta singlebiisiä ja siihen tehtyä mainiota musiikivideota. Tämän uuden voimalaulun fiilistelyn piti jäädä siihen, mutta toisinpa kävi. Sen verran paljon kappale on kannustanut kevyempään hengittelyyn ja ryhdikkäämpään kävelyyn, etten vain mitenkään voi ohittaa sitä pelkällä Facebook-linkityksellä.

We won’t let our worries dictate who we are
Throw out the old towels,
we won’t let our worries dictate who we are
Don’t forget who you are

Niin, Miles Kane ei ainoastaan laula, vaan myös taputtaa olalle ja halaa. Valaa uskoa. Ja tekee sen hellyyttävän vilpittömästi. Isosaundinen laulu ja humaani video saavat oikeasti uskomaan, että jotain mahtista ja reilua on edessäpäin, kunhan vain olen uskollinen sille, mitä olen. Isoista murheista tulee pieniä ja pienistä iloista ihanan isoja. Tulee tunne, että hitsi, nyt annan sen kurjan eilisen, toissapäivän, viime kesän ja vuoden 2005 olla ja tarjoan uudelle ihanalle tilaa. Melko keväistä, melko maanantaita, eikö?

4 kommenttia artikkeliin ”Don’t forget who you are

  1. Ovelasti nosti sekä biisi että video menoa loppua kohden ilman kummempia trikkejä, hyvää settiä. Tätä meininkiä ei ole liikaa. Michael Bispingkö se tuossa lopussa tsygäilee, arvostusta!

    • Samaa mieltä, tällaiselle hyvin toteutetulle aidolle konstailemattomuudelle on aina tilaa. Bispingistä en tiedä… voisko olla? En tunne heppua (paitsi nyt vähän, kun googlasin). Sama tukka ainakin!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s