Muistoja Saksasta

Vanhan I’mhappytobeheretonight-blogini hiljenemisen jälkeen on ehtinyt tapahtua oikeastaan aika paljon. Dramaattisinta ehkä se, että täytin tammikuussa 30! Koska tuntui siltä, että tällaisessa elämänvaiheessa pitäisi tehdä jotain muikeaa, karkasin kahdeksi kuukaudeksi Saksaan ja siellä suosikkikaupunkiini Kölniin. Sen lisäksi, että opiskelin elämää ja ryystin huokeanhintaisia cappuccinoja viehättävissä kahviloissa, fiilistelin paljon musiikkia. Niinku vaikka tällaisilla klubeilla:

IMG_20130205_212800

IMG_20130206_093744

Jep, tuossa ensimmäisessä lentolehtisessä tosiaan ajelee Pete Doherty double deckerillä yhdessä mm. Liam Gallagherin, Paul Wellerin ja Morrisseyn kanssa. Ei ollut paha ilta.

Paha ilta ei ole luvassa myöskään tänään, saanhan toteutella unelmaani dj-tiskin takana. Kutakuinkin tuollainen vaatimaton bussilastillinen brittiläisyyttä on luvassa myös kuulijoille, toivottavasti pääset hyppäämään kyytiin!

Ja mitäköhän siellä Kölnissä elämästä sitten oikein opin? No ainakin sen, että The Moonsin Double Vision Love -kappaleen kuuleminen kotistereoiden ulkopuolella tekee kolmikymppisestä hetkessä parikymppisen. Ei ollut paha ilta tuo toinenkaan.

Eiköhän me tänäänkin saada nähdä yksi parikymppinen DJ.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s